Over mij

Evi Wandelseck

Het is mijn grote droom om mensen die even vastzitten in het leven, of dit nu fysiek of mentaal is, dat duwtje naar hun dromen te kunnen te geven.

Ik had tot voor kort mijn persoonlijke carrière altijd op de eerste plaats gezet, tot zowel gezondsproblemen door overgewicht als nadien een ferme burn-out en zware depressie me met beide voetjes op de grond zette. Mijn leventje stond steeds in het teken om als vrouw van 1,44m niet onder de voeten gelopen te worden. 

Na een jarenlange zoektocht, vele opleidingen en vooral het vele vallen en opstaan, moeilijkheden, stap voor stap proberen, vallen en nog eens proberen, heb ik zowel op fysiek als mentaal vlak heel wat gezocht, geprobeerd, geoefend en blijven doorzetten, want het leven is zoveel meer dan werk alleen.

Het heeft me gebracht bij een andere levensstijl, eentje die veel korter bij de natuur staat, en vooral bij mijn persoonlijke natuur.

Deze zoektocht leidde tot het oprichten van Nice, met een eigen duurzame en door de natuur, jouw natuur geïnspireerde coaching. Een werkwijze zoeken en jou aanleren om net de stappen aan te leren die jou én in het bewegen én mentaal jou net dat duwtje geeft dat jij op dit moment nodig hebt.

Profiel foto